12.7 C
Sarajevo
19.09.2024

Nema promjena u BiH ali ima na Face tv-u!

„S obzirom da se u državi stvari sporo mijenjaju, mi na Face tv-u smo odlučili napraviti promjene, krenuti od sebe“, kaže na početku razgovora urednica i voditeljica Bosanskog vjestnika, Amra Halilović.

U novoj sezoni Bosanski vjestnik će umjesto do sada sat, trajati pola sata.

„Koncept je isti, informativna emisija u kojoj gledaocima prezentujemo najnovije, najaktuelnije teme.  Reporterski prilozi, mišljenje građana na ulici i društvenim mrežama, analize, ekskluzive,gosti će biti sadržaj svakog Bosanskog vjestnika“, kaže Amra Halilović.

- OGLAS -

„Tabirimo vilajet je nova emisija na Face tv-u i novi izazov za mene. Nije u pitanju emisija koja do sada nije viđena na ovim prostorima ali će imati svoju posebnost, prepoznatljivost. Meni najvažnije jeste što će u njenom kreiranju i realizaciji, bez ikakvih ograničenja, učestvovati mlada ekipa“, kaže urednica Halilović.

Cilj emisije je da kroz polusatni razgovor s eminentnim gostima iz BiH i regiona gledaocima približimo rješenje problema s kojim se suočavaju skoro svakodnevno, naročito kada govorimo o političkoj situaciji.

- Advertisement -
  

„Nastojat ću s gostima, odnosno sa svim ljudima, prije svega političarima, čiji je osnovni posao rješavanje naših problema razgovarati upravo o tome. Omogućit ćemo i gledaocima da putem društvenih mreže učestvuju u razgovoru, da sami pitaju goste ono što ih interesuje, da iznesu svoje probleme. Naravno, nećemo uvijek razgovarati o teškim temama. Nadamo se da će nam politička situacija bar malo dozvoliti da se s nekim gostom i nasmijemo, da razgovaramo o vedrijim temama“, kaže Halilović.

Od naredne sedmice, svakog četvrtka ne propustite Bosanski vjestnik od 18:45 sati i Tabirimo vilajet od 19:15 sati.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA