15 C
Sarajevo
27.07.2024

David Coulthard: Sramota me je! Trebalo mi je 53 godine života da dođem u Sarajevo! Vraćam se sa porodicom!

Red Bullov spektakl održan je danas u Sarajevu pred hiljadama gledalaca.
Legendarni David Coulthard priredio je publici dan za pamćenje. Detalje donosi Ali Hadžifejzović.

Elias Hountondji: “Ovo je moj prvi put u Sarajevu. Iskustvo koje sam imao sa publikom me je oduševilo. Mogao sam osjetiti njihovo uzbuđenje čak i dok sam vozio na stazi. Svakim krugom sam  imao sve više energije. Želio sam napraviti dobru predstavu za publiku, ali zbog njihove nevjerovatne energije, potrudio sam se da to bude odlično za njih. Osjećam se kao ovdje bilo oko 60.000 ljudi, nisam ni sam siguran.”

Arunas Gibieža: “Publika je bila divna. Grad je bio divan. Imao sam vremena da obiđem Sarajevo, i uživao sam u njemu. Dan je bio divan, dugo ću ga pamtiti. Hvala vam što ste došli i navijali sa nama. Dali smo sve od sebe i nadam se da vam se svidjelo. Vraćam se u Sarajevo prvom prilikom.”

David Coulthard: “Prije svega se moram izviniti, jer sam uzevši jedno dijete kako bi se slikali, pozvao cijelu publiku. To je bila moja greška, ali cijeli dan je bio savršen, kao i event. Najviše mi ježao što nisam mogao da se pozdravim sa svakom osobom iz publike. Vraćam se u Sarajevo kao turista. Dovodim svoju porodicu ovdje. Proputovao sam cijeli svijet, ali rijetko gdje imate ovakav osjećaj sigurnosti i dobrodošlice. Energija je divna, i preporučujem svima koji nisu bili ovdje da dođu. Malo me je sramota što mi je trebalo 53 godine mog života da dođem ovdje. Tramvaj koji sam vozio je bio izvanredno moderan. Imao je mnogo tehnologije. Doduše, mislim da nisam još uvijek spreman da budem vozač tramvaja. Nakon ovog eventa, provest ću vrijeme gledajući kanadski Grand Prix u nekom sportskom baru”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA