15.5 C
Sarajevo
28.09.2024

Hadžifejzović poslao upozorenje: “Spremite se! Samonavođeni novinarski ‘Bayraktar’ dolazi!”

CENTRALNA ODJAVA | Hadžifejzović: "Nismo naivni da ratujemo sa lajavcima, paščadima i džukelama – odgovorit ćemo vlasnicima."
Senad Hadžifejzović ima strašno upozorenje za vlasnike pasa, bračne parove, izdajnike, veleizdajnike i kriminalce iz politike!

Hadžifejzović: „U ovoj kampanji FACE je opet – i dalje – na meti botova – skotova. Laži, spinovanja, podmetanja, napadi, prijetnje… sve to rade partijski psi, pseta, paščad i džukele. Neki od njih su ovih dana i sudski kažnjeni, osuđeni zbog napada na mene u Hercegovini. Objasnit ćemo šta se desilo, a šta je sud presudio… Stoti put kažemo, sada ponavljamo: za svaku laž, spin, podmetačinu, napad i prijetnju – cijenu će platiti vlasnici tih pasa, paščadi i džukela. Nismo naivni da ratujemo sa lajavcima. Odgovorit ćemo vlasnicima… i to onda kada mi odlučimo. Naredne sedmice emitujemo čak četiri emisije CD-a i FTF: četvrtak, petak, subota i nedjelja, tako da ćemo u finišu kampanje – kada nama odgovara – odgovoriti vlasnicima paščadi: bračnim parovima, izdajnicima, veleizdajnicima, kriminalcima iz politike, lopovčinama koji su uništili ovu zemlju, otjerali mlade, izdali i prodali  ovu državu… O kako ćemo odgovoriti… Spremite se i pripremite, veleizdajnici. Samonavođeni novinarski ‘Bayraktar’ vam dolazi.“

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA