22.7 C
Sarajevo
22.09.2024

Jelena Rozga otkrila kakva je u svoja četiri zida – “Ne mogu varati”

Ženski razgovori |Jelena Rozga
Jedna od naših najdražih splitskih Lavica bila je gošća Ženskih razgovora. Neprikoskovena i harizmatična Jelena Rozga se tokom gostovanja na Face televiziji prisjetila početaka, te sa suzama u očima govorila o ponosu koji sad osjeća. Kako kaže, voli Sarajevo, te upravo tu završava svoju turneju. Svim ženama otkrila je i tajnu koju sve želimo saznati – kako biti mladolika.

Rozga: Lavica uvijek mora biti sprema! Sretna sam i uzbuđena! Bliži se 2. novembar i koncert u sarajevskoj Zetri, posljednji koncert na ovoj turneji, koja meni znači, ne mogu ni opisati koliko. Uvijek sam sanjala o ovome i uspjela sam! Tužna sam istovremeno, zato što je zadnji koncert, a isto tako sretna što je to Sarajevo. Ja volim Sarajevo…Sarajevo, Split, to su vrlo slične energije! Jako sam emotivna. To nije priča na kojoj se radilo šest mjeseci to su godine, truda, ulaganja. Puno sam dala da dođem do svega ovoga, jer sam to ja…to je Jelena!

Osjećam i ponos i sreću. Dođe mi da zaplačem, vjerovatno će to biti tako i u Sarajevu. Toliko sam sretna zbog “Lavice” i njenog uspjeha! U današnje vrijeme pjesme su prolazne, traju pet minuta… ”Lavicu” pjevaju od sedam do sedamdeset sedam.

Ne mogu varati, ja kad dođem na binu dam cijelu sebe, svoje srce i dušu. Kada ostanem u četiri zida, ista sam ovakva, samo što sam u trenerci i bez šminke, lagana sam k'o i sad! Puno odmaram, puno spavam, ne pijem alkohol, ne sunčam se dvadeset godina…prehrana je jako bitna. Jako pazim, ne pretjerujem u životu ni u čemu. Znam mjeru i znam gdje trebam stati, što je najteže, ali kad naučiš, onda je sve lako. Volim otići u Split, doma, to je moj mir. Dosta mi je 24h da se oporavim, onda moram ići dalje, ne mogu mirovati.”

- OGLAS -

Cijelo gostovanje pogledajte u videoprilogu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA