31 C
Sarajevo
30.06.2024

Nedžmin Ambešković: Nisam član SDA! Vučem kamion, a u njemu miris predsjednika stranke!

U razgovoru se, između ostalog, dotaknuo i politike:
 
“Postoje slike, postojim ja koji sam boravio u centrali te stranke, međutim ja nikada nisam postao član nijedne stranke. Mislim da se postaje nekim potpisivanjem – to mi logika nalaže.”
 
 
SDA je u jeku predizborne kampanje objavio sliku Nedžmina i tadašnjeg kandidata za načelnika Općine Ilidža, Fikreta Prevljaka, što je, također, prokomentarisao u Kafani:
 
“Podržao sam u predizbornoj kampanji kandidata koji nije pobijedio i to se na tome završilo. Bilo je dosta komentara pozitivnih, ali istina više ih je bilo negativnih. To je obilježilo jedan dio moje sportske karijere!  Ne kajem se za to. Nisam se nikada ni bavio politikom. Uvijek sam se bavio sportom. Bilo je i duhovitih slika kojim sam se smijao. Naprimjer, bila je slika gdje ja vučem kamion, a gore stoji miris s predsjednikom stranke ili njegovom suprugom. Malo sam se opekao o politiku. To se odrazilo na moje sportske ugovore i imidž sportiste. Medutim, ja nisam obećao da neću opet nekog podržati.”
 
U nedjelju na našem YouTube kanalu pogledajte kompletan razgovor s Nedžminom u kojem je govorio i o boravku u logoru, te o brojnim drugim zanimljivim temama.
 
Budi uz FACE! 
 
 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA