12.7 C
Sarajevo
20.10.2024

Muamer Drapić, otac Džejle: „Umrla na majčin rođendan! Podnio sam prijavu za ubistvo!“ 

Muamer Drapić, otac rahmetli Džejle, ispričao stravične detalje: “Nema više ko da me zagrli i dočeka sa osmijehom! Od majke su je otkinuli! U crnu zemlju zakopali! Brinem se za suprugu... spava s njenim pramenom kose!”
Hadžifejzović: "Muamere, šta ćeš sad?" Drapić: "Neka smrt mog djeteta bude tačka da ovaj javašluk konačno stane. Da mi je da izguram pravdu, pa nek krepam!”

Šesnaestogodišnja Džejla Drapić iz Sarajeva preminula je 11. oktobra nakon komplikacija nastalih usljed stomatološke intervencije.

Muamer Drapić, otac preminule djevojčice, gostovao je u večerašnjem „Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem“. U nastavku donosimo potresne detalje njegovog svjedočenja.

Drapić: “Svi su mi rekli: samo da je doktor izvadio zub, moja Džejla ne bi umrla; ništa od ovoga se ne bi desilo.” 

- OGLAS -

Drapić: “Slušali smo upute doktora Mekića, ali kada smo je vidjeli kako je natekla i kad nam je rekla ‘Mama, babo, žiga me srce’, odmah smo je u Hitnu odveli.” 

Drapić: “Doktori su uradili nalaze. Rekli su da ima tečnost u plućima, da je životno ugrožena i da mora na hitnu operaciju. Infekcija zuba našla je put i slijeva se prema plućima.” 

- Advertisement -

Drapić: “Poslije prve operacije mislili smo da smo je spasili, ali kada su nam rekli da je sazvan tim ljekara i da će je gnoj ubiti dali smo saglasnost i za drugu operaciju.” 

Drapić: “Iz bolničke postelje brinula se šta će majci za rođendan kupiti i kakve će meni naočale napraviti… bila je moja mezimica, ‘babin sin’.” 

Drapić: “Umrla je na operacionom stolu. Tokom operacije srce je otkazalo.” 

Drapić: “Doktor Mekić je ubio moje dijete! Tužio sam ga! Neću stati dok pravdu ne dočekam!” 

Drapić: “Ne dam nijedne loše riječi na ljekare KCUS-a. Vidio sam svojim očima da su dali sve od sebe da mi dijete spase. Nažalost, nisu uspjeli.” 

POTRESNO SVJEDOČENJE OCA RAHMETLI DŽEJLE DRAPIĆ POGLEDAJTE U VIDEOPRILOGU. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA