10.5 C
Sarajevo
22.09.2024

ŠOKANTNA rekonstrukcija ispovijesti žrtve Moamera Kasumovića: „Dodirnuo je moj pe*nis!“

Šta je u praksi suda pravna kvalifikacija i optužnica koja glasi – bludničenje! Kako sud još nije odgovorio, oglasila se žrtva i ispričala šta se i kako desilo!
Hadžifejzović: „U prijevodu – izgleda da nije bila samo jedna žrtva, već dvije... No, sudu je prijavljen samo jedan slučaj i kolege iz 'Raporta' su iz suda dobile potvrdu da nema drugih presuda!“

Hadžifejzović: „U ‘Epicentru’ pažnje je pedofilija. Novinari koji intenzivno istražuju ovu temu su u zabuni. Naša Helena Javor je shvatila, ali i kolege iz ‘Raporta’, da osoba – mladić koji je nakon jedne pozorišne predstave optužio glumca  za pedofiliju – nije ista žrtva / osoba – sada mladić, tada dijete – zbog kojeg je presuđeno Kasumoviću.

Dakle, jedna žrtva je javno, pred publikom, optužila Kasumovića, a zbog druge žrtve Kasumoviću je presuđeno na sudu.

U prijevodu – izgleda da nije bila samo jedna žrtva, već dvije… No, sudu je prijavljen samo jedan slučaj i kolege iz ‘Raporta’ su iz suda dobile potvrdu da nema drugih presuda.

- OGLAS -

No, nakon što je jedna osoba javno progovorila, druga osoba se javila ‘Raportu’ i ispričala šta se zapravo desilo.

To je ono naše pitanje od sinoć: šta je u praksi suda pravna kvalifikacija i optužnica koja glasi – bludničenje. Kako sud još nije odgovorio, oglasila se žrtva i ispričala šta se i kako desilo.“

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA