10.5 C
Sarajevo
21.09.2024

SRAMOTNO: Đajić psovao, pa ismijavao Kineze zbog visine! Mumljao kineski i ponašao se nenormalno!

Pogledajte svu jad i bijedu politike Dodikove pristalice – Vlade Đajića, direktora UKC-a RS! Ovo je sve – samo nije normalno!
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS, Vlado Đajić, svojim je neprimjerenim ponašanjem izazvao lavinu negativnih komentara tokom pres-konferencije s delegacijama Kine i Francuske.

Salihović: „Neprimjereno, sramotno, diskriminirajuće! SNSD-ov Vlado Đajić, inače direktor UKC-a RS-a, na konferenciji za medije održanoj 7. maja – skupa sa delegacijama iz Kine i Francuske – priredio je nezapamćenu blamažu. Delegacije su boravile u Banjoj Luci povodom unapređenja saradnje u edukaciji ljekara i nabavci opreme za kardiohirurgiju. Đajić se saginjao da bi bio ‘jednake visine’ sa gošćama, dovikivao uz ‘ležernu’ psovku ‘čučni i ti malo’. Toliko je zabavljao sam sebe da se nemilice smijao svojim nesuvislim šalama, pa se okrenuo gošćama i pružio im ruku da mu ‘nabace pet’. Javnost je zgrožena ovakvim ponašanjem Đajića, a svaki komentar je suvišan. Pogledajte svu jad i bijedu politike. Ovo je sve samo nije normalno.“

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA