13 C
Sarajevo
13.05.2024

VANREDNI CD| Ne propustite: Milorad Dodik večerašnji gost od 18:45! 

Bez cenzure, istinito, tačno, oštro i pravovremeno kako ste i navikli od FACE TV - Senad Hadžifejzović  i Milorad Dodik, Face to Face, večeras od 18:45! Ne propustite. 
Kakvi su njegovi planovi, koji je sljedeći potez, da li je zagarantiran mir u BiH? Saznajte u vanrednom CD-u!

U večerašnjem, vanrednom izdanju Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem gost je Milorad Dodik, predsjednik RS. Vanredna situacija zahtjeva i vanredan intervju, pa će tako biti i ovog puta.  

“RS neće prihvatiti rezoluciju o Srebrenici. Potrebno je da ozvaničimo naš miran razlaz, koji su bosanski muslimani inicirali.” 

Ovo su samo neke od izjava Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta RS, u posljednjih nekoliko dana, koje podižu tenzije među građanima, ali i političkim akterima u BiH.  Shodno tome, Dodik će u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika obrazložiti svoje tvrdnje i pojasniti koji su njegovi ciljevi kao predsjednika RS.  

- OGLAS -

Podsjećamo, Milorad Dodik već godinama unazad najavljuje da će se RS otcijepiti, a još prije sedam godina on je rekao da “pravi državu”.  U vrlo napetom izdanju CD-a tada se govorilo o referendumu u RS-u,  sučeljavanju političkih opcija u BiH i tenzijama unutar naše zemlje.  

Poredeći Dodikove tvrdnje od prije sedam godina, sa tvrdnjama u ovoj i prošloj godini, nije se mnogo toga promijenilo. 

- Advertisement -

U svom gostovanju u CD-u prije četiri godine Dodik je istakao da će se prema njegovim riječima BiH raspasti. 

Senad: Otcijepi se, Mile!  

Dodik: Neću!…BiH će se raspasti.  

Senad: Povlačiš se Mile, povlačiš! Gdje je referendum Mile?  

Dodik: Bit će!  

Ovo gostovanje na našem Youtube kanalu broji preko milion pregleda, a možete ga pogledati u nastavku. 

Milorad Dodik i prije četiri godine gostovao je u Centralnom dnevniku, na dan kada je preuzeo dužnost predsjedavajućeg Predsjedništva. Tokom gostovanja i razgovora sa Senadom Hadžifejzovićem, Dodik je negirao genocid počinjen u Srebrenici i iznio niz kontraverznih izjava. 

Senad: Evo ga Sarajevo.  

Dodik: Eto ga. Lijepo.  

Senad: Gledaj ga lafčino, to je grad! 

Dodik: U Jasenovcu je bio genocid, u Srebrenici nije! To je neuporedivo! Bio sam izmanipulisan pa sam rekao da je bio genocid! Pogriješio sam!   

Dodik: Šta si ti? 

 Senad: Novinar.  

Dodik: A po političkom opredjeljenju?  

Senad: Novinar!   

Ovo gostovanje na našem Youtube kanalu broji preko dva miliona pregleda, a podsjećanja radi možete ga pogledati  u nastavku.

Dok traju politička previranja, uzavrela situacija ne jenjava, predstoje Dodikove nove izjave u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika.  Kakvi su njegovi planovi, koji je sljedeći potez, da li je zagarantiran mir u BiH? Saznajte u vanrednom CD-u!

Bez cenzure, istinito, tačno, oštro i pravovremeno kako ste i navikli od FACE TV – Senad Hadžifejzović  i Milorad Dodik, Face to Face, večeras od 18:45! Ne propustite. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA