4 C
Sarajevo
28.04.2024

“Zmajice” samo na FACE-u! Gledajte direktan prijenos utakmica BiH protiv Rumunije i Hrvatske!

Na FACE-u odnedavno pratite utakmice ženske rukometne reprezentacije! Donedavno uopšte nismo ni imali žensku seniorsku reprezentaciju, sada je imamo.
Cazin je ponovo domaćin našim Zmajicama, a u goste nam dolazi ponajbolja ženska rukometna reprezentacija, reprezentacija Rumunije. Protiv Rumunije igramo u četvrtak 4. 4, a samo 3 dana kasnije gostujemo Hrvaticama u posljednjem 6. kolu kvalifikacija. Zmajice sretno!

Salihović: “Na FACE-u odnedavno pratite utakmice ženske rukometne reprezentacije! Donedavno uopšte nismo ni imali žensku seniorsku reprezentaciju, sada je imamo. Veliki je to uspjeh za naš sport u cjelosti, a posebno za ženski rukomet. Kvalifikacije za EURO 2024 godine su izgubljene, ali preostale dvije utakmice se moraju odigrati s puno volje, želje i truda. Mora se ostvariti što bolji rezultat! Moramo pokazati zube jakoj Hrvatskoj i još jačoj Rumuniji. Pokazali smo da možemo. Cazin je ponovo domaćin našim Zmajicama, a u goste nam dolazi ponajbolja ženska rukometna reprezentacija, reprezentacija Rumunije. Protiv Rumunije igramo u četvrtak 4. 4, a samo 3 dana kasnije gostujemo Hrvaticama u posljednjem 6. kolu kvalifikacija. Zmajice sretno!”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA