8.8 C
Sarajevo
15.09.2024

BeautiFUL 2024: Četvrti međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH

Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2024 jedan je od najvećih sajmova u regiji, a održat će se 14. i 15.9.2024. godine u centru Skenderija u Sarajevu.

I ove godine će Sarajevo i Sajam BeautiFUL 2024 biti centar kozmetičke i wellness industrije. Sajam je namijenjen stručnjacima, krajnjim korisnicima i svim zaljubljenicima u ljepotu i zdravlje. Porred bogatog programa koji će se održavati tokom dva dana na glavnoj bini, kao i u salama i dvoranama, sajam će predstaviti i regionalne, kao i svjetske brendove.

Štandovi sponzora i partnera ponudit će mnoštvo sadržaja, akcija, popusta, te će posjetioci imati priliku saznati sve informacije koje ih budu zanimale.

- OGLAS -

Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, tako da kompanije izlagači pored sajamskih popusta
pripremaju i posebne ponude za sve posjetitelje. Na sajmu će se ove godine predstaviti više od 100 kompanija i preko 300 brendova.

“Ulaz na sajam je slobodan, te stoga pozivamo sve vas koje volite kozmetiku, šminku, brinete o svome izgledu i zdravlju, uživate u wellnessu i generalno ste dama koja preferira beauty industriju da nam se pridružite i budete dio najvećeg sajma ovog tipa u BiH. Također, pozivamo i sve profesionalce, stručnjake da nam se pridruže i da skupa kreiramo beauty magiju u Sarajevu. Jer, Sajam BeautiFUL 2024 je za cjelokupnu javnost!” poručuju organizatori.

- Advertisement -

Radno vrijeme sajma je u subotu 14.9. od 11:00 do 19:00 sati, a u nedjelju 15.9. od 10:00 do 18:00 sati.

Za sve prijave i novosti pratite stranicu https://sajam.beautiful.ba/

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA