21.6 C
Sarajevo
02.07.2024

Damir Čanadi, novi trener Veleža: Možda je najbitnije da ne izgubimo iz vida da moramo izvući maksimum iz našeg budžeta i mogućnosti

Velež je zvanično predstavio novog šefa stručnog štaba, Damira Čanadiju. Novi trener je prvi put govorio za medije.

“Dosta dugo sam u ovom biznisu i znam da se mogu brzo adaptirati. Imam stručnjake oko sebe koji će mi pomoći da se adaptiram veoma brzo i da se dobro pripremimo za ligu. Prva utakmica nam je za nekih 10-11 dana, i sada se moramo brzo spojiti kao ekipa. To će biti intenzivno za sve nas. Bio sam ovdje u četvrtak ujutro, navečer sam stigao, i možete zamisliti koji je to pritisak bio za klub i za mene. Na kraju sam ponosan što sam dio toga, što sam ovdje na stadionu sa fanovima.

Možda je najbitnije da ne izgubimo iz vida da moramo izvući maksimum iz našeg budžeta i mogućnosti. To želim osjetiti od kluba kao trener, i ako to postignemo, vjerujem da ćemo u narednim mjesecima i godinama ostvariti ono što svi želimo za ovaj veliki klub.

- OGLAS -

Znam da je klub veliki i upoznao sam ga kroz Dušana Bajevića. Ponosan sam što sam ovdje i radujem se izazovima koji nas očekuju. U narednim danima će nam se priključiti jedan pomoćni trener, koji prije svega poznaje mene jer sa mnom nije lahko raditi.”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA