11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Bandolera: Priča o neustrašivosti, hrabrosti i odvažnosti smještena u bajkovitu Andaluziju

Gledajte seriju Bandolera svaki radni dan od 15:00 samo na programu FACE TV.

Serija koja nas je odavno čarala, sa neustrašivom i ljupkom protagonistkinjom i uz prelijepe prizore Andaluzije, praćeno interesantnom pričom i osebujnim likovima.

U prethodnoj epizodi Anibala u njegovom naumu da ubije Adolfa spriječava kapetan Ruiz. Leonor planira državni udar iza Patinjovih leđa, čak i nakon što joj je on rekao da zaboravi na to. Anibal saopćava Terezi da će se morati vratiti u vojarnu, a ona od njega zahtijeva da prije toga ubije Leonor, budući da ona i dalje želi svoje nasljedstvo. Alehandro Himeni objašnjava da je pučka Winchester njegova, a ona i Sara se suočavaju, ali na kraju joj Sara oprašta. Dok Adolfo govori Sari o Anibalovom napadu na njega, između njih dvoje raste privlačnost.

- OGLAS -

U današnjoj epizodi nakon sukoba sa Hairom, glumac predloži Pilar da krene sa njim u Madrid, kakio bi i ona postala prava glumica. Hairo, koji se spremao prihvatiti poraz, saznaje od Moralesa da je Hose Mistral optužen da je lopov. Dok Marsijal priznaje Sari šta se dogodilo sa Adelom i traži savjet, Hairo potiče majku da formalizira svoju vezu sa Marsijalom. Olmedo govori Patinju da Leonor planira državni udar, na što ga on upozorava da se kloni te žene. Sa druge strane, Anibal smišlja opaki plan.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA