11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Da li je šutnja zlato i koliko je težak taj teret: Serija Asi na programu Face TV

Turska serija „Asi“ prikovala je za male ekrane na milione ljudi širom svijeta. Pored toga što je bila nagrađivana na desetine puta, ono što se dešavalo iza kamera je oborilo s nogu sve gledaoce u Turskoj koja je „gorjela“ dok se serija snimala.

Popularnost i gledanost ove serije potvrđuje i činjenica da i nakon više od 15 godina i dalje ima svoje vjerne gledaoce i uvijek joj se rado vraćamo, kako bismo se prisjetili priče o dvoje jakih i  ličnosti koje u ostvarenju zajedničke sreće ometaju tereti prošlosti.

U prethodnoj epizodi Asi je na sestrinim zarukama plijenila pažnju svih pristunih, dok se Demir zbližavao sa Lejlom. Džemal aga otkrio je identitet Ihsanovog i Suhejlinog djeteta, a Ihsanu je bilo teško da prihvati da je ta osoba Suhejlino dijete. Lejla, čiji brat Kerim proslavlja zaruke sa Defne, teško podnosi bratovu ženidbu, te je Demir tješi, što produbljuje razdor između njega i Asi.

- OGLAS -

U večerašnjoj epizodi povratak Suhejlinog djeteta će izazvati opštu pometnju, naročito kod Ihsana, budući da je on mislio da je dijete umrlo. Okeš pod pritiskom zbog tereta zavjeta šutnje bježi sa farme. Demira također dočekuje neprijatno iznenađenje. O čemu se tačno radi, saznajte u današnjoj epizodi serije Asi.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA