22 C
Sarajevo
26.06.2024

Danas na programu Face TV: Hoće li Bihterina ljubomora nadvladati i izaći na vidjelo?

Budite i danas uz program Face TV, gdje vas očekuju nove epizode vaših omiljenih serija i nova izdanja vaših omiljenih emisija.

Danas od 15:00 vas očekuje nova epizoda serije Bandolera i nove avanture koje ona donosi. Banditi uspijevaju izbjeći napad na voz, dok Olmedo bježi živ, a Šato ozlijeđen, no Marsijal mu spašava život. sara zahvaljuje Adolfu na njegovoj pomoći. Pepe i Himena nisu uspjeli ući u voz, a ona i Sara se pomire nakon svega što se dogodilo.

U 17:20 stiže nova epizoda serije Asi, u kojoj istoimenoj glavnoj ulozi Demir obećava da će, čak i po cijenu suprotstavljanja Suhejli, zaustaviti Aslana i njegovo preuzimanje farme. Dok je porodica Kozdžuoglu pred ozbiljnom prijetnjom, Aslan se, uz ovlasti koje mu je dala Suhejla, uspijeva domoći Ihsanovih neplaćenih dugova, te namjerava to iskoristiti protiv njega.

- OGLAS -

U 18:45 u Bosanskom vjestniku urednica Amila Đelić vam prezentuje najaktuelnija dešavanja.

U 20:00 u novom izdanju Podcasta “Ona druga strana” gošća je psihologinja i psihoterapeutkinja Maja Misira Rašić. Domaćin Adnan je sa njom razgovarao o psihoterapiji, riješili su mitove koji se vezuju za posjete psihologu i prve odlaske na sesije. Kome je potreban psiholog, a kome nije? Koliko je štetno da sami sebi dijagnosticiramo razna stanja i poremećaje? Budite uz nas od 20:00 i otkrijte.

- Advertisement -

Od 21:00 udobno se smjestite i opustite uz Strasti orijenta i pratite rasplet situacije. Kakve događaje će pokrenuti Bihterina ljubomora i smtranje Elif prijetnjom? Behlul pristupa na drugi način i suočava se sa Bihter u namjeri da otkrije njene namjere. Njena majka Firdevs svjedoči momentu u kojem se našla u neprilici i koristi njenu ranjivost.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA