15.5 C
Sarajevo
20.05.2024

Adele konačno stiže u Evropu, zakazala četiri koncerta

Adele je najavila koncerte u Evropi. To je prvi put u osam godina da dolazi pjevati u neki evropski grad. Četiri koncerta zakazala je u Münchenu, a oni će se održati 2., 3., 9. i 10. augusta u dvorani “Münich Messe”.

“Dobila sam upit o ljetnim nastupima, ali bila sam zadovoljna svojim koncertima u ‘Hyde parku’ i rezidencijom u Las Vegasu, tako da nisam imala drugih planova. No, istovremeno i previše znatiželjna da se ne upustim u realizaciju ove ideje o pop-up stadionu dizajniranom za show kakav želim prirediti”, napisala je na Instagramu.

“Usred Evrope? U Münchenu? To je pomalo nasumično, ali svejedno fantastično! Odmah nakon Eura? Hajmo, Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone. I neki od mojih omiljenih izvođača također sviraju? Da! Nisam nastupala u Evropi od 2016.

- OGLAS -

Ne mogu zamisliti ljepši način da provedem ljeto. Želim završiti ovu prekrasnu fazu svog života i karijere koncertima blizu svog doma tokom uzbudljivog ljeta”, dodala je pjevačica.

Pretprodaja ulaznica je zakazana za 7. februara te je moguće kupiti najviše četiri ulaznice. Cijena nije zasad poznata, no čini se kako je interes itekako velik.

- Advertisement -

Naime, Adele, koja je inače Britanka, London je prije nekoliko godina zamijenila Los Angelesom. U “Caesars Palaceu” nastupa posljednjih godinu dana. Posljednjih dana šuška se da joj nude rezidenciju u Velikoj Britaniji, no to zasad nije potvrđeno.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA