2 C
Sarajevo
22.02.2024

Denial i Slađana oduševljeni reakcijama na njihov duet

Denial Ahmetović i Slađana Mandić na promociji svoje pjesme privukli su do sad najveći broj medija, što je posebno obradovalo ova dva vrhunska izvođača, jer upravo ovom činjenicom napokon se prepoznao domaći proizvod, budući da je sve, od izvođača, autora, pjesme, režisera spota, sve je apsolutno bh. proizvod.

“Zahvalio bih se saradnicima na strpljenju i razumijevanju, mene kao osobe koja je u nekim trenucima vrlo teška, zato što zaista zahtijevam profesionalnost i u ovoj pjesmi smo svi dali svoj maksimum. Mi smo iskreno zaljubljeni u ono što radimo i ova pjesma je rađena s mnogo ljubavi”, istakao je Denial na promociji, a on je inače autor i muzike i teksta pjesme “Zovi me”. Na pitanje zašto se odlučio da za duet izabere Slađanu, zašto je baš ona ta, rekao je: “Zato što je Slađana jedan od najboljih vokala i bez razmišljanja odluka je bila da upravo s njom otpjevam duet i uvijek bih nju izabrao.”

“Pozvao me je, drugarski sam se odazvala bez razmišljanja, međutim, tu je presudno kada čuješ dobru pjesmu, tu energiju kad osjetiš odmah na demu, kada vidiš kako se naši glasovi slažu i odmah smo vidjeli da je to idealna kombinacija i, eto, desila se pjesma, ostalo sve je historija”, kazala je Slađa o saradnji s Denialom.

- OGLAS -

Denial je napravio tri godine muzičke pauze i zbog toga je posebno sretan zbog podrške.

Kada su se prisjetili atmosfere sa snimanja spota, oboje su se nasmijali, jer je tokom snimanja spota bilo mnogo anegdota i nepredviđenih situacija.

“Snimanje spota je uvijek jedan veliki izazov i tu se uvijek svašta nešto desi i ima i uspona i padova i dogodovština i dobrih strana i loših. Spot je bio vrlo zahtjevan, preko deset sportskih automobila, dosta statista, nije spot koji se snima u studiju, potrudili smo se, ali neke nam stvari nisu išle na ruku, kao npr. kada nam agregat nije radio, pa smo se mučili oko paljenja. Jednostavno, nije nam išlo snimanje po planu, ali ipak na kraju smo izvukli najbolje što smo mogli i zadovoljni smo kako je sve na kraju ispalo”, ispričali su samo dio dešavanja sa snimanja.

I Slađana i Denial su istakli da su vrlo zahvalni svima na podršci, jer su svjesni koliko su mediji bitni za njihovu karijeru i, dok mnoge njihove kolege odlaze na neko za njihovu profesiju praktičnije tržište, oni su odlučili biti u Bosni i Hercegovini i u Sarajevu, jer je ovaj grad, kako kažu, simbol dobre muzike bio oduvijek, te cijeli region i dalje cijeni ono što dolazi iz Sarajeva.

Da se već prepoznao kvalitet ove pjesme i da je izazvala sjajne reakcije publike, govori i činjenica da se odmah pjesma našla u trendingu, a i komentari ispod videa: -“Nema dalje, nema bolje. Zar ima? Ovo lomi iznutra, a razvaljuje izvana. Srčano, strasno, predivno. Oduševljen sam.”-“Slađo, ubi nas ta emocija u tvom glasu, bravo, kraljice.” -“Prelepa pesma, ima taj vajb pesama iz perioda od 2005. do 2010.” -“Drago mi je da je osvanula ovako lepa pesma, naročito što je u izvedbi Slađe i Deniala, talentovanih ljudi, vama je mesto non-stop u studiju da nas obradujete ovako lepim pesmama.” -“Ovo će nauka istraživati”.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA