15 C
Sarajevo
09.05.2024

Agencija iz Sarajeva za sat vremena rasprodala karte za elektronski muzički spektakl “Tomorrowland 2024”

Ljubiteljima elektronske muzike „Tomorrowland“ je muzičko iskustvo koje ne žele propustiti i obično se nakon jednog sjajnog proživljenog iskustva vraćaju po još… Zastava Bosne i Hercegovine i ove će se godine vihoriti u publici – potvrdili su nam iz „Sol Azura – Buene Viste“ i agencije „Rapsody“!

Kažu da je muzika lijek za dušu, a jedan od najvećih muzičkih svjetskih festivala odavno je prerastao tu puku festivalsku organizaciju, postavši najzapaženijim centrom, odnosno mjestom gdje se okupljaju najveća svjetska DJ imena.

Bosanci i Hercegovci su oduvijek bili poznati kao hedonistički narod, koji vjeruje u onu narodnu – da muzika liječi dušu, pa smo istražili hoće li i ove godine naši sugrađani put Belgije – na „Tommorowland 2024“.

- OGLAS -

Kako su nam kazali iz Turističke agencije „Sol Azur – Buena Vista“ i agencije „Rapsody“, za manje od sat su rasprodali sto paketa za ovaj najveći festival na svijetu!

“Vlada velika zainteresiranost za ovim spektaklom”, kazali su iz Turističke agencije “Sol Azur – Buena Vista“, koja već dugo godina uspješno posluje i sinonim je za fantastičan provod.

- Advertisement -

Ove turističke agencije, koje su oficijelni partneri najvećeg svjetskog festivala “Tomorrowland”, napominju da su rasprodati i globalni turistički paketi. 

Inače, “Tomorrowland” postoji od 2005. godine i otpočetka ga posjetitelji obožavaju. Jedan je od najvećih i najposjećenijih festivala u svijetu, a ulaznice se rasprodaju u rekordnim rokovima, a ni Bosna ni Hercegovina očigledno nije izuzetak…

Podsjećamo, festival “Tomorrowland 2024” održava se u Belgiji od 19. do 28. jula. Organizatori su obećali sjajan dvosedmični provod. Neka od imena koja obećavaju vanvremensku zabavu su Hibell, Netsky, Rayzen, Dixon, Beyer, Alox i mnogi drugi.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA