10.5 C
Sarajevo
22.04.2024

Emina iz BiH osvojila je drugo mjesto u Supertalentu, na mrežama pišu kako je trebala pobijediti

Emina se prethodno proslavila posebnim talentom trbuhzozborstva tj. umijećem pjevanja bez pomicanja usana, a tako je i u finalnoj emisiji očarala žiri i publiku izvedbom numere “The Phantom Of The Opera”.

Od audicijskog nastupa Emina plijeni pažnju svojim talentom trbuhozborstva kad je uz lutku koju je nazvala Deda pokazala iznimne vokalne sposobnosti.

“Jako me zanimalo šta ćeš ti pjevati, šta će deda pjevati i kako ćeš pokazati svoju vještinu i pjevanje i dati prostora i jednom i drugom. Zaista si napravila nevjerovatnu igru koju smo uživali i čekali smo one visine”, oduševljeno je rekao Fabijan nakon njenog sinoćnjeg nastupa.

- OGLAS -

“S krajem si ga zakucala, ta razina glumstvenosti koju uključuješ, to toliko lijepo izgleda, zbilja te bilo gušt gledati, hvala ti na ovom finalu”, poručila joj je Martina, a Maja je kazala kako je njena “opuštenost fascinantna”.

Nakon što je podijeljen snimak njenog nastupa na Facebooku u komentarima su joj mnogi predviđali pobjedu, a naposljetku je završila na drugom mjestu.

“Emina je prava pobjednica. Pjevači i pjevačice neka se jave u Voice i tamo se dokažu, “Malenoj čestitke, ali Emina je naša pobjednica”, “Malena ima glas i jako je simpatična, ali Emina je trebala pobijediti – to je za mene supertalent”, samo su neki od brojnih komentara.

 

Premda je pobjednica, 12-godišnja Chriztel Renae Aceveda pobijedila zahvaljujući glasovima publike, na društvenim mrežama izrazili su nezadovoljstvo ovakvim rezultatom.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA