25 C
Sarajevo
29.04.2024

FACE postala dio TV-mreže! Dodatnih sedam sati najkvalitetnijeg TV-sadržaja za naše gledaoce!

Novitet bez premca: Novi sadržaji na FACE-u prikovat će vas za TV-ekrane!
FACE se uključila u TV-mrežu i gledaocima donosi još bolji sadržaj!

U punom smo jeku 2024. godine, eri nevjerovatne digitalizacije i FACE TV se trudi biti u koraku s vremenom! Ukoliko vam je dosad nedostajalo „ono nešto“ na domaćim TV-ekranima – mi vam to nadomještamo! Odsad ćete moći uživati u raznovrsnijem programu na FACE TV i to sve zbog TV-mreže!

FACE širi svoju TV-ponudu! Evo šta je TV-mreža

Dinamičnost TV-programa često ovisi o mnogo faktora – u prvom redu od same lokalne ponude TV-sadržaja. S obzirom na to da informativni programi mahom preuzimaju primat na bh. TV-stanicama, FACE „prekida“ taj ustaljeni raspored i širi svoju TV-ponudu!

- OGLAS -

Veliki ste ljubitelji španskih serija ili pak turskih? Volite dobre akcione filmove ili pratite sve najnovije uratke iz svjetske filmske industrije? Mi vam omogućavamo sve i odmah!

FACE TV zvanično postaje dio TV-mreže i zbog tzv. umrežavanja više domaćih TV-stanica, imat ćete priliku gledati jedinstven televizijski sadržaj u prime timeu, a to znači sedam sati najboljeg sadržaja!

Ukoliko ste dosad plaćali određene streaming platforme kako biste gledali omiljene filmove i serije, vrijeme je da prekinete tu praksu i sačuvate svoj novac – naš je sadržaj besplatan, moderan i ekskluzivan.

Vaše omiljene serije odsad su na FACE-u!

Telenovele čine velik dio TV-razonode. Odrasli smo uz španske, a u posljednjoj deceniji – svi uživamo i u turskim serijama. U FACE-ovoj ponudi za početak moći ćete pratiti čak tri!

Od ponedjeljka do petka emitiramo „Bandoleru“, „Asi“ i „Strasti Orijenta.

Španska telenovela „Bandolera“ donijet će vam dašak 19. stoljeća i predivnog juga Španije – Andaluzije, a pored ljubavnog aspekta – gledat ćete i tematski proširenu radnju koja donosi akcijsko uzbuđenje. Gledajte „Bandoleru“ od ponedjeljka do petka u 15.00 sati.

Turska telenovela „Asi“ vas vodi na Sredozemno more – u očaravajuću Antakiju. Glavni protagonisti pokušavaju odgonetnuti ljudsku prirodu – je li se moguće voljeti unatoč teškoj prošlosti… „Asi“ gledajte od ponedjeljka do petka u 17.20 sati.  

„Strasti Orijenta“ – moćna priča o zabranjenoj ljubavi. Postavlja se pitanje: može li se ljubav zatomiti? „Strasti Orijenta“ emitujemo od ponedjeljka do petka u 21.00 sat. 

Gledaj FACE i budi u toku!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA