24 C
Sarajevo
21.09.2024

Maya Berović: Sarajevska publika zaslužuje veliki spektakl

Koncert koji će se održati 23. marta u Skenderiji prvi je njen solistički koncert u našem gradu. Kako je najavljeno ovaj koncert bit će veći spektakt od onoga u Beogradu. A kako je Maya Berović rekla iako je nastupala u Beogradu, i pred sarajevski koncert ima treme.

“Ima uvijek pozitivne treme, prosto. Treme od toga da li će sve biti kako treba i da li će sve proći u najboljem redu. Meni je bitno kada su veliki koncerti u pitanju da sve prođe u najboljem redu”, kazala je Maya novinarima.

Sarajevska publika prema njenim riječima zaslužila je veliki koncert.

- OGLAS -

“Potrudit ću se zaista da ovo bude koncert koji Bosna i Hercegovina još nije doživjela i koji Sarajevo još nije vidio”, kaže Maya Berović.

Istakla je zadovoljstvo predstojećim koncertom i kazala je da je velika privilegija da u svojoj karijeri održi jedan koncert u Sarajevu, njenom rodnom gradu.

- Advertisement -

“Imam blagu dozu uzbuđenja i male treme, velika je odgovornost, ali ja sam sigurna da ćemo mi 23. marta uspjeti da napravimo jedan vrhunski show i da će publika koja godinama priželjkuje, pošto su fanovi iz Sarajeva vatreni i pišu mi svih ovih godina i da je Sarajevo mjesto u kom treba da nastupim”, rekla je ona.

Od početka karijere, Maya je za sebe željela sve najbolje, pa je svoju karijeru zamišljala upravo na ovaj način na koji ona sada ide uzlaznom putanjom.

“Ja sam za sebe znala da će doći moje vreme i za to sam se zalagala, radila sam vrijedno, trudila sam se i mislim da svaki trud i rad doživi neku svoje ekspanziju”, pohvalila se Maya.

Svoj put sama kroji i ide naprijed. Kako je rekla na negativne komentare se i ne obazire, ali ponekada ostave uticaj na nju, no ipak Maya je odlučna da ide naprijed i stvara karijeru kakva joj i dolikuje.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA