17.7 C
Sarajevo
20.09.2024

Pogledajte fenomenalni nastup Džejle Ramović na “Zvezdama Granda” (VIDEO)

Nakon veličanstvene pobjede u muzičkom talent šou “Neki novi klinci”, Džejla Ramović se ove godine takmiči i u “Zvezdama Granda”.

U prvom krugu Džejla se predstavila pjesmama “Tihi ubica” Jelene Karleuše i “Podseti me” Marije Šerifović.

Ova talentovana djevojčica, koja ima samo 16 godina, dobila je svih šest glasova. Prvi put ove sezone zasvijetljeli su svi tasteri, a iako se Bosanac “opirao” da glasa, Marija je stisnula taster umjesto njega.

- OGLAS -

“Bosanac nije htio da glasa, vidio sam to. Zašto ste ga natjerali?”, prokomentarisao je Saša Popović. “Htio sam da glasam, samo smo se Marija i ja malo šalili. Djevojčica pjeva odlično”, odgovorio je Bosanac direktoru “Grand produkcije”.

Svi su se složili da je Džejla vanserijski talenat, a sve je zanimalo zašto se ponovo prijavila za takmičenje, jer je poznato da je pored pobjede u “Nekim novim klincima” dobila i dvije pjesme od “Granda”.

- Advertisement -

Popović je zaključio da se ova djevojčica ponovo takmiči kako bi pokazala svoj puni potencijal, ali Džejlin otac je otkrio da je njegova ćerka imala želju da učestvuje u ovoj sezoni “Zvezda Granda” zbog jednog člana žirija.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA