1.6 C
Sarajevo
23.04.2024

Haris Džinović i službeno razveden: Melinu zanimaju samo pare

Nedavno je odjeknula vijest da se Haris Džinović i Melina Džinović razvode nakon 22 godine braka. 30 godina mlađa modna kreatorka i pjevač iz braka imaju dvoje djece. A pjevač kaže da njegovu bivšu suprugu – “zanima samo novac”.

„Dvije strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud“, rekao je pjevač na danas održanom ročištu.

„Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne verujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju ali ne pada mi napamet da provjeravam. Jedno od dvoje nasljednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu“, rekao je pjevač dodatno.

- OGLAS -

Njegova bivša supruga nije se pojavila na sudu, niti je u medijima komentarisala razvod od poznatog pjevača.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku u Beogradu, a sebi je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojem živi.

Djeca, sin Kan i ćerka Đina su ostali da žive kod oca u vili.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA