25 C
Sarajevo
30.04.2024

Isprobajte sjajan trik za čišćenje patika od brušene kože!

Ključna stvar koja vam treba za ovaj postupak je vikler.

Trik za čišćenje patika od brušene kože na TikToku prikupio je sedam miliona pregleda, a ključna stvar koja vam treba za ovaj postupak je vikler.

Većina žena već posjeduje viklere, a za ovaj trik trebat će vam “čičak” verzija ovog dodatka. U videu na TikToku može se vidjeti da vikler umače u vodu s deterdžentom te potom blago trlja po tkanini koju želi očistiti.

@fridabalzerhusted

💅🏻

♬ just a girl – marley

Djeluje da je nakon toga dio koji je tretiran bio prilično čišći u odnosu na ranije. Međutim, u komentarima su mnogi iskazali svoje sumnje uzevši u obzir da se inače ne preporučuje pretjerano kvasiti obuću od brušene kože prilikom čišćenja.

- OGLAS -

Stručnjaci za čišćenje preporučuju da prije nego što posegnete za bilo kojim trikom za skidanje mrlja s brušene kože prije svega pročitate šta piše na etiketi.

Iako u nekim situacijama možete koristiti vlažnu krpu za čišćenje, nikada predmete od antilopa ne smijete potpuno natopiti vodom. Na taj način ga možete zaprljati i oštetiti.

Na internetu se tako može pronaći još nekoliko savjeta za čišćenje obuće od brušene kože, a gdje preporučuju korištenje turpije za nokte za brzo rješavanje mrlja. Među trikovima za čišćenje koji se dijele je i korištenje micelarne vode za čišćenje predmeta od antilopa.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA