22.7 C
Sarajevo
23.09.2024

Hoyka: moja superjunakinja svjetla slavi 18. rođendan

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke u osamnaestu sezonu ulazi s jednakom energijom i entuzijazmom kao 2006., ali uz dodatni naglasak na edukaciju, kreativnost i širenje umjetničkih vizija fotokreativaca.

Ovogodišnja Fotosofia održat će se u Zagrebu od 12. do 17. juna, a petnaest polaznika će kroz intenzivnu šestodnevnu radionicu u teoriji i praksi otkriti kako usavršiti i nadograditi svoja fotografska znanja.

 

‘Lijepo je po treći puta dočekati punoljetnost. Najprije svoju, potom od starije kćeri, pa od Fotosofije – projekta čiji sam naziv oduvijek doživljavao kao ime superjunakinje svjetla. Stoga sam još prije 18 godina odlučio da će njezina najvažnija supermoć biti stvaranje paralelne stvarnosti. One u kojoj je edukacija besplatna i zabavna, u kojoj je učenje usmjereno na praktični rezultat i u kojoj nema teritorijalnih niti dobnih granica za sudjelovanje u projektu. ‘Stanovnicima’ te stvarnosti superjunakinja Fotosofia nastoji pomoći da žive svoj san, pružajući im mogućnost stjecanja znanja i iskustava, umrežavanja i promocije njihovih sposobnosti. Iako su njezine moći usmjerene na fotografiju, primjenjive su i na druge domene, a optimizam i dobre vibracije koje se na Fotosofiji generiraju, osjećaju se među publikom svih profila.’ – rekao nam je Hoyka i dodao kako se više o seminaru može doznati na službenom instagram profilu projekta @fotosofiahoyka.

- OGLAS -
 

 

Jedna od najvažnijih vrijednosti koju polaznici tog seminara dobivaju je objavljivanje radova u medijima – što je za velik broj sudionika prvo takvo iskustvo. Snimanje portreta celebrityja, modne, reklamne i art fotografije održat će se uz kreativno vodstvo Damira Hoyka i asistenciju njegovih Fotosofa (bivših polaznika tog seminara) od kojih mnogi već grade uspješne karijere u raznim fotografskim područjima. Naime, kroz Hoykin seminar je tijekom 18 godina fotografsko obrazovanje steklo 255 polaznika koji su generirali više od 3000 kreativnih fotografija.

- Advertisement -
 

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 17. maja 2023. , a kako se prijaviti, pročitajte na www.hoyka.com

FOTOSOFIA U BROJKAMA

18 godina

255 polaznika seminara

250+ modnih sudionika

700+ modnih fotografija

900+ kreativnih fotografija hrvatskih i regionalnih celebrityja

700+ art fotografija

700+ kreativnih fotografija za pokrovitelje seminara

18-63 dob polaznika

sudjelovali polaznici iz 6 država

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA