11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Srđan Gino Jevđević za FACE nakon operativnog zahvata: “Osjećam se sjajno! Uskoro opet nazad u život”

Iskoristio je priliku da obraduje svoje fanove i ekskluzivno za FACE otkrio da uskoro mogu očekivati novu ploču sa još nevjerovatnijim zvukom!

Muzičar i frontmen najboljeg bh. folk-punk benda Kultur Shock, Srđan Jevđević Gino, danas je putem svog Instagram profila zabrinuo svoje fanove objavivši fotografiju iz bolničkog kreveta.

“Ljudi, vidio sam raj. Zapravo, to je fotografija neba, koju vidim na prozoru u prostoriji prije zahvata… Posljednje što vidite prije nego što vas stave pod anesteziju. Smiješno”, našalio se legendarni Gino na početku svoje objave.

Gino se zahvalio i ljekarima i medicinskom osoblju, potvrđujući da je sve “bilo ugodnije nego što je očekivao”.

- OGLAS -

“Ozbiljno: hvala vam, dragi doktore. Hvala medicinskim sestrama. Bilo je to stvarno ugodnije iskustvo nego što sam ikada očekivao. Budući da su me sestre i braća iz Kultur Shocka izbacili, moram biti čist. Osjećam se sjajno i jedva se čekam vratiti na put nakon oporavka, promovišući novi album. Također, ovo je super za moje pisanje. Napokon imam malo vremena za pisanje bez trčanja s jednog dijela svijeta na drugi”, napisao je.

FACE je ovim povodom kontaktirao legendarnog Srđana Jevđevića Ginu, koji je u razgovoru za naš portal otkrio da se osjeća dobro, ali da se još uvijek oporavlja.

- Advertisement -

Iskoristio je priliku da obraduje svoje fanove i ekskluzivno za FACE otkrio da uskoro mogu očekivati novu ploču sa još nevjerovatnijim zvukom!

“Ploča se snima. O tačnom datumu ne mogu govoriti, ali sigurno je da će zvuk više ići u pravcu industrijal metala – u stilu Kultur Shocka”, zaključio je Jevđević za FACE.

Redakcija FACE-a legendarnom Gini šalje najljepše želje za oporavak.

BONUS VIDEO

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA