12.7 C
Sarajevo
21.09.2024

Sve spremno za novogodišnje koncerte u Banjoj Luci

Iz banjalučke Gradske uprave tvrde da je sve spremno za tri noći velikih koncerata sa regionalnim muzičkim zvijezdama – “Crvenom jabukom“, Jelenom Tomašević, Marijom Šerifović i Aleksandrom Prijović, koji očekuju sve Banjalučane i turiste za novogodišnje praznike.

Prve večeri, 30. decembra, od 21 sat nastupit će popularna pop pjevačica Marija Šerifović.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra očekuju nas koncerti Jelene Tomašević od 21 do 23 sata, a zatim “Crvene jabuke“, koja će zabavljati prisutne sve do jedan sat iza ponoći.

- OGLAS -

Prvi dan nove, 2020. godine od 21 sat počinje veliki koncert mlade pjevačice Aleksandre Prijović.

Uz koncerte poznatih muzičara, Banjalučani i turisti imaju priliku da posjete i “Zimsku varoš“ na Trgu Krajine, koja nudi bogat turistički i gastronomski sadržaj, kao i dječiji program uz veliko klizalište.

- Advertisement -

Pred novogodišnje praznike, grad je dodatno i ukrašen. Svijetleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice Kralja Petra I Karađorđevića, na Trgu Krajine, u Parku “Petar Kočić”, kružnim tokovima i mostovima. I ove godine, Gospodsku ulicu krasi “zvjezdano nebo“ sa hiljadama lampica.

Novi nakit krasi i šetalište u popularnom “Parkiću“, a pripremljene su i prigodne novogodišnje dekoracije u Parku “Petar Kočić“, kao kulisa za fotografisanje.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA