15 C
Sarajevo
27.07.2024

Nastavlja se medijski linč nad Selmom Bajrami! Oglasila se još jedna poluanonimna srbijanska pjevačica

Selma Bajrami i dalje je na meti medija iz Srbije, ali i kolegica koje su javno pozvale na njen medijski linč.

Selma Bajrami i dalje je na meti medija iz Srbije, ali i kolegica koje su javno pozvale na njen medijski linč.

Sve je počelo tokom jednog njenog nastupa u Sarajevu, kada je rukama napravila znak dvoglavog orla koji se smatra simbolom “velike Albanije”. Zbog toga joj je zabranjen ulazak u Srbiju, te je tako i nedavno vraćena s Beogradskog aerodroma.

O aktuelnom medijskom linču ekskluzivno je govorila u “Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem”, te je tom prilikom otkrila i da zna ko je inicijator zabrane ulaska u Srbiju. Njeno gostovanje na FACE TV pogledajte u videoprilogu ispod.

- OGLAS -

Jedna od onih koja podržava zabranu ulaska Selme Bajrami u Srbiju je Milica Jokić, koja je, kako mediji prenose, buduća snaha ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića.

“Apsolutno joj zabraniti ulazak. Srbi su je napravili i od nje su stvorili zvijezdu! Neka odgovara za ono što je uradila i neka snosi konsekvence”, kazala je Milica Jokić za “Informer”, dok je Dačić kazao kako “ima razloga za Selminu zabranu”, ali dodao da je to nadležnost MUP-a i bezbjednosnih službi.

- Advertisement -

Milica Jokić otvoreno podržava Selmin bojkot i neosnovanu zabranu ulaska u Srbiju, a istovremeno najavljuje svoj nastup u Bosni i Hercegovini, tačnije u rodnom gradu Selme Bajrami  Tuzli. Jokić time šalje poruku da joj nisu mrske “bosanske pare nego samo bosanske pjevačice”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA