- Advertisement -
Prvo će suspendovati vaš nalog, a zatim vam poslati posljednju poruku upozorenja da će vaš nalog ukinuti i obrisati ga zauvijek, kao i da imaju pravo da to urade.
Ako vi učinite ono što od vas traže, do toga neće doći.
- OGLAS -
Ako imate WhatsApp Plus, GB WhatsApp ili bilo koju drugu aplikaciju po modelu ovih koje kopiraju WhatsApp, vaš nalog će biti suspendovan, a zatim i ugašen ako ih ne obrišete.
- OGLAS -
Korišćenjem ovih aplikacija, kršite prava privatnosti i bezbjednosti WhatsApp-a, koja ste prihvatili kada ste instalirali aplikaciju.
- OGLAS -