18.8 C
Sarajevo
20.07.2024

Slađana Mandić predstavlja novu pjesmu “Tuga me rodila”

Nakon fantastičnog uspjeha singla „Obeć'o si”, koji ima blizu 800.000 pregleda za dvije sedmice, Slađana Mandić svojoj publici poklanja još jedan singl pod nazivom „Tuga me rodila“. Ova pjesma je nastavak uspješne saradnje sa sjajnim autorom Dinom Muharemovićem, koji je napisao tekst i muziku, dok je aranžman i produkciju pjesme uradio  jedan od najboljih muzičkih producenata Dino Šukalo.

„Sretna sam što publika ima priliku čuti još jednu moju pjesmu koja je nastala iz jedne iskrene priče. Dok sam jedne prilike sjedila s Dinom Muharemovićem, pričala sam mu o sebi, da iako sam vesela i komunikativna osoba, imam tu neku strašnu tugu u sebi i baš se u mojim izvedbama ljudi i kače za tu emociju, osjete je… Rekla sam mu tada da sam veoma tužna, imam neku tugu u sebi i nakon tog razgovora nastala je pjesma ‘Tuga me rodila’, samo me jednog dana pozvao jer sam ga inspirisala tom pričom i odsvirao ju je. A ja sam je zavoljela istog momenta. Ova pjesma je nekako posebna, nježna, nešto drugačije od mene. Sretna sam što je producent i aranžer pjesme prvi put sjajni Dino Šukalo, a novina je i saradnja s Miomirom Milićem, koji je radio oba spota i predstavio me kroz njih i fotografije na jedan drugačiji način“, kazala je Slađana nakon izlaska pjesme „Tuga me rodila”.  

Kao i uvijek, Slađana ovim singlom daje svoje srce i najčistiju emociju protkanu kroz pjesmu za koju kaže da će se posebno dopasti ženskoj populaciji, koja i jeste njena najglasnija publika. Pjesma „Tuga me rodila” je samo jedna nova priča Slađane Mandić, koja će uskoro dobiti svoj nastavak.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA