20 C
Sarajevo
08.09.2024

Subota na FACE-u rezervisana za filmske akcijske trilere! Gledajte „Krajnju pravdu“ i „Namještaljku“!

U subotu se spremite se za akcijski maraton na FACE-u! Dva filma – nekoliko uzbudljivih sati gledanja!
U subotu, 25. maja, od 22.00 sata gledajte sjajne akcijske trilere – „Krajnju pravdu“ i „Namještaljku“. U glavnim ulogama su Mark Dacascos, 50 Cent, Bruce Willis...

Subota na FACE-u je rezervisana za sjajne akcijske trilere! Filmski maraton gledajte nakon „Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem“ i serijala „Namigivanje zvijezdama“.

U 22.00 sata gledajte popularni akcijski triler „Krajnja pravda“ (engl. Ultimate Justice) u kojoj glavnu ulogu tumači sjajni Mark Dacascos!

Odmah nakon ovog akcijskog trilera – u 23.40 sati –  gledajte i neponovljivu „Namještaljku“ (engl. Setup), u kojoj je predvodnik američki reper 50 Cent, ali i megapopularni Bruce Willis!

- OGLAS -

„Krajnja pravda“ – opaka igra smrti može početi!

Poznata američka priča: kapetan Gus mora ponovo okupiti tim elitnih vojnika nakon što se u životu jednog od njih dogodi najveća turbulencija – otmica kćerke! Odanost pojedinca grupi je na testu, a hoće li taj test svi oni uspješno položiti?

- Advertisement -

Akcijski triler, isprepleten misterijom, zakovat će vas za ekrane, a pogotovo zbog sjajnog Dacascosa – američkog glumca porijeklom s Havaja, koji je u popularnoj seriji „Hawaii 5-0“ igrao ulogu omraženog Wo Fata. Njegova stamenost i glumačka ozbiljnost, ali i fizička sprema obećavaju sjajnu akciju!

Uz slavnog Dacascosa su i Nijemci, Mike Möller – borilački koreograf i akcijski statista, kao i Mathias Hues – borilački ekspert. Već možemo pretpostaviti da će biti mnogo slomljenih vratova…

Opaka igra smrti počinje, a toj igri smrti jedini cilj su pravda i zaštita… Budite uz FACE u subotu, 25. maja, u 22.00 sata i gledajte akcijski triler „Krajnja pravda“!

„Namještaljka“ – doživotni prijatelji postaju zakleti neprijatelji…

Detroit je američki industrijski grad koji nije naklonjen pojedincima koji oskudijevaju… Grupa prijatelja, sanjajući o boljem životu, kreće krivim putem – putem pljački. Znaju li „sitni lopovi“ reći dosta? Kako pljačka promijeni ljude i kako prijatelj uperi pištolj u drugog? Ima li mafija empatije i može li oprostiti?

Malo ko nije čuo za popularnog repera 50 Centa koji se na samom početku novog milenija vinuo u zvijezde! Njegova karijera je zasigurno višedimenzionalna, pa se okušao i u glumi. Odrastajući na njujorškim ulicama – američki reper je vjerno personificirao ulogu Sonnyja željnog osvete nakon prijateljske izdaje.

Bruce Willis, megapopularni glumac blockbustera, u ovom filmu glumi mafijaškog šefa. Ima li potrebe govoriti o njegovom umijeću? Sjajna akcija koja će vam zasigurno zadržati pažnju…

Kad namještaljka postane stvarnost – gube se prijatelji, a i tlo pod nogama… Gledajte „Namještaljku“ u subotu, 25. maja, u 23.40 sati samo na FACE-u!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA