12.7 C
Sarajevo
20.09.2024

Usred priča o svađi Williama i Harryja, iz palače stigla neočekivana vijest

Iz Kensingtonske palače potvrdili su da će prinčevi i njihove supruge ipak provesti Božić zajedno, i to u društvu kraljice Elizabete u Sandringhamu. O tome gdje će kraljevski parovi provesti ostatke blagdana, iz palače nisu željeli otkriti, piše Daily Mail.

Inače, kraljevska porodica tradicionalno provodi Božić u Sandrighamu te britanski mediji pišu da ovime žele pokazati da među njima nema nikakvih problema, prenosi portal Index.hr

Problemi među braćom?

- OGLAS -

O problemima među braćom priča se otkad se saznalo da se Harry i Meghan sele iz Kensingtonske palače u Londonu u Frogmore Cottage u sklopu dvorca Windsor. Daily Mail piše da je veoma neobično da jedan tako važan član kraljevske obitelji kao što je Harry neće živjeti u Londonu te da je to jedan od najvećih ukazatelja na to da nešto nije u redu s odnosima unutar kraljevske obitelji.

Navodno je u Kensingtonskoj palači pokrenut “lov na krticu” koja tabloidima iznosi sve više detalja o stanju u palači koje se čini sve gore. Osoblje je Harryjevo ponašanje u nekoliko navrata navodno opisalo kao “diktatorsko” te tvrde da je i brata i zaposlenike palače optužio da nisu dovoljno srdačno dočekali Meghan.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA