11.6 C
Sarajevo
20.09.2024

Duh u novom “Aladdinu” nije plav? (FOTO)

I dok je teaser video dobio podosta dobre kritike, fotografije koje su objavljene iznenadile su mnoge.

Glavni problem, kako se može bez problema vidjeti, jest taj da je ‘Duh’, kojeg glumi Will Smith, u stvari normalne puti. Malo ko je očekivao takvu boju, umjesto plave koja je bila boja Duha u animiranom klasiku iz 1992. godine.

Iako je Smith na Instagramu objasnio da fotografije prikazuju Duha u ljudskom obliku i da će se zapravo pojaviti u plavoj boji u drugim dijelovima filma, zahvaljujući kompjuterskoj tehnologiji, negodovanje masa je ipak uslijedilo.

- OGLAS -

Redatelj Ritchie je probao opisati pravi, kompjuterski generirani, izgled Duha. Usporedio ga je s ocem iz 70-ih godina 20. stoljeća.

– Bio je dovoljno velik da se osjeća kao snaga. Nije bio tako mišićav da je izgledao kao da broji svoje kalorije, ali dovoljno velik tako da znate kada je stajao u sobi – rekao je Ritchie.

- Advertisement -

Osim Willa Smitha u glavnim ulogama nalaze se mladi talenti, kojima će film svakako pomoći u daljnjim karijerama. Glavnu ulogu, onu Aladina, odnosno princa Alija, preuzeo je mladi Mena Massoud, koji iza sebe ima samo par televizijskih uloga, no bez filmskih. Naomi Scott je princeza Jasmine.

Preostale uloge glume lokalnoj publici donekle nepoznati glumci. Tako je Marwan Kenzari postao zlobni Jafar, dok je Navid Negahban uzeo ulogu Sultana. Ulogu Dalije, Jasmininog ljubimca, ima glumica Nasim Pedrad. Među nove uloge spada ona Billyja Magnussena, koji će postati arogantni princ Anders, a Numan Acar uzima ulogu Hakima, Jafarevog korumpiranog tjelesnog čuvara.

Spomenuti Guy Ritchie režira, s ciljem da ‘Aladdin’ u kina dođe krajem maja naredne godine. Nadajmo se da se redatelju neće ponoviti fijasko s filmom ‘Kralj Arthur: Legenda o maču’.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA