12.7 C
Sarajevo
19.09.2024

Scott Eastwood neodoljivi je holivudski zavodnik (VIDEO)

32-godišnji glumac slika je i prilika slavnog tate.

Radi se o Scottu Eastwoodu, sinu legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda, koji je karijeru započeo kao model, a zatim je uspješno zaplivao u holivudskim vodama.

Scott je očarao i pjevačicu Taylor Swift te je bio zvijezda spota za njezinu pjesmu “Wildest Dreams”, a zaludio je i brojne poznate i manje poznate dame. Kad se nedavno pojavio na plaži u Miamiju te pokazao isklesano tijelo, potpuno je jasno i zašto, a lijepo lice, plave oči i frajerski izraz lica u stilu svoga tate, samo su dodatni bodovi.

- OGLAS -

Scott je uživao u društvu nekoliko ljepotica, no to nije prvi put, pa nitko sa sigurnošću ne može reći da mu je neka od njih djevojka.

- Advertisement -

Zapravo, Scott često ističe kako mu single status itekako odgovara, a razlog, među ostalim, leži i u činjenici kako je jednu bivšu djevojku izgubio na tragičan način – u automobilskoj nesreći.

“Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa spojevima i vezama”, ispričao je Scott u intervjuu za GQ 2016. godine.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je jedna od ljepotica koja se kratko zabavljala s njim bila i brazilska seks bomba Adriana Lima nakon što su viđeni na večeri u New Yorku. Ipak, nekoliko sedmica poslije glumac je već partijao na plaži s druge dvije nepoznate ljepotice.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA