7 C
Sarajevo
26.02.2024

Seks je bitan, ali poljupci su bitniji!

Naime, poljupci “podebljavaju” osjećaje prema drugoj osobi, a za to su zaslužne i kemikalije koje pritom nastaju u našem tijelu – dodatno nas opuštaju te nam daju osjećaj dobre volje!

Bez obzira na to je li veza na početku ili već dulje traje, potrebno je svakodnevno “poraditi” na snazi ljubavnog plamena. A nema boljeg “potpaljivača” od poljubaca – razmjena poljubaca produbljuje povezanost partnera i poboljšava kvalitetu seksualnih odnosa.  

Na početku veze često se ljubimo s partnerom, a strasni poljupci često traju satima – a kad postanemo sigurni da je veza čvrsta (a i seks dobar), često zaboravljamo na poljupce. Pogreška!

- OGLAS -

Iako sve ide kao po loju, jako je bitno da malim nježnostima držimo vezu na stalnom žaru. Stoga, ako ste primijetili da se ne ljubite dovoljno, nemojte se ustručavati, nego jednostavno poljubite partnera! Lagani dodiri, usputno milovanje i razmjenjivanje nježnosti povezat će vas s dragim još više. Dok je seks vrlo bitan da “ispucate” strast i požudu, osjećaji koji nastaju kod poljupca vode direktno do srca.

Stoga nemojte previše razmišljati – ljubite se svaki dan! Tako ćete najlakše doći do obostrane povezanosti i snažnog užitka koji vodi još većem uživanju.

 (Cosmopolitan)
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA