12.7 C
Sarajevo
29.02.2024

Stručnjakinja za ljubavne odnose tvrdi: Ovo odbija muškarce

Jedna stručnjakinja za ljubavne odnose tvrdi da moćne žene koje se odivaju “skupocjeno” zapravo tjeraju muškarce od sebe. Zašto je to tako?

Ako ste žena sa prestižnim obrazovanjem i dizajnerskom garderobom, možda ćete zbog toga ispaštati u ljubavi, kaže ekspertkinja za ljubavne odnose.

Neli Sudri (28) sa Beverly Hillsa koja se bavi provodadžisanjem tvrdi da takozvani skup izgled plaši muškarce. Sudri često objavljuje savjete na TikToku, gdje ima preko 785.000 pratilaca.

- OGLAS -

„Dame, što skuplje izgledate i što skuplje zvučite, bilo da je to zbog vašeg obrazovanja ili odjeće, manje će vam biti polje za upoznavanje“, rekla je ona u videu koji ima skoro tri miliona pregleda.

Ona je rekla da muškarce na prvu loptu privlače žene koje izgledaju skupocjeno, ali da im je na kraju teško da se vežu za njih i ostanu sa njima jer se uz njih osjećaju nesigurno.

Muški kompleksi

Ona tvrdi da muškarci iskonski žele da ugode i pruže nešto ženi, a da to ne mogu sa onima koje već imaju sve. Kako kaže, muškarac želi da impresionira ženu, a teško mu je da impresionira nekoga ko već ima mnogo – za razliku od nekoga ko ima manje koga može lakše impresionirati.

„On će izabrati djevojku pored koje se osjeća više muško i to često nema veze sa vama lično već sa njegovim kompleksima“, rekla je ona.

Neli je čak slikovito uporedila „skupocjenu“ ženu sa luksuznim Bugatti automobilom, piše NY Post.

„Postoji razlog zašto mnogi ne kupuju taj auto. Ne mogu da ga priušte… a čak i oni koji mogu da ga priušte, nesigurni su jer bi neko mogao da im ga ukrade.“

Ipak, Neli ne govori ženama da se promijene: „Ne kažem da treba da se pretvorite u običnu Toyotu. Izbor možda jeste manji, ali svakako treba da stremite ka onom pravom muškarcu.“

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA