24 C
Sarajevo
27.07.2024

U odnosu s muškarcima, žene se dijele u šest tipova – koji ste vi?

Možda će biti potrebni mjeseci i bolje poznavanje da bi to mogli odrediti, no žene se sukladno njihovim karakternim osobinama i po ponašanju prema partneru može podijeliti u 6 općenitih kategorija. Evo koje su to:

Alfa žena

Ona ima više iskustva od vas, obično je starija i definitivno mudrija. Društvena je, ambiciozna i točno zna što želi pa i u spavaćoj sobi i izvan nje. Njezin su glavni aduti inteligencija i samopouzdanje. Veza s njoj ima potencijal da traje godinama, no za to joj je potreban samouvjeren i siguran muškarac s druge strane. Točnije, jedan od onih koji može biti doma s djecom bez osjećaja ugroženosti. 

Dreamstime / 

Opuštena

Ona je zgodna, neopterećeno odjevena i radije bira trenirku umjesto haljina. Vjerojatno ste se upoznali u kvartovskom kafiću preko prijatelja, gdje ona radije provodi večeri nego u trendi klubovima. Voli ostajati kod kuće i s prijateljima se družiti uz dobru večeru, a u životu joj je prijateljstvo najveća vrijednost. Aduti ovakvog tipa su to što ne voli dramu i sukobe te je uz nju dobro raspoloženje zajamčeno. Veza je ugodna i stabilna, a traje onoliko dugo dok se jedna strana ne zasiti i želi nešto uzbudljivije. Ili pak traje zauvijek, ako ste kompatibilni.

- OGLAS -

Partijanerica

Ona je rijetko budna prije podneva, poznaje na tisuće ljudi i uvijek ima rezervni plan u petak ili subotu navečer. Iako je fizički privlačna te ugodnog i druželjubivog karaktera s kojima šarmira sve oko sebe, ona baš i nije dobar materijal za curu ili ženu prema muškarcima. Završite li s njom, budite sigurni da ćete ponovno proživljavati tinejdžerska lumpovanja. Ovaj odnos nema velike izglede za budućnost, a vrlo je vjerojatno da će vas ostaviti čim joj se ukaže neka bolja prilika. Ipak, zabavno je dok traje. 

Dreamstime / 

Šašava

Ona je pomalo uvrnuta, ima neobičan smisao za humor, odijeva se netipično, no u duši je prava dobrica. U nju se ponekad teško pouzdati jer planove mijenja u zadnji čas, a više se oslanja na instinkt nego razumne odluke. S njom ćete večeri provesti u filozofskim raspravama, na neobičnom spoju ili u strastvenom klinču. Njezin adut je spontanost i originalnost koji će vas osvojiti i omogućiti da se odvojite od surove realnosti, no ako ste vi praktičan tip koji voli planirati, veza nema baš puno šansi za uspjeh.

- Advertisement -

Prijateljica

Ona je netko tko vam se oduvijek sviđao, no niste htjeli ugrožavati dugogodišnje prijateljstvo. Vjerojatno će vas spojiti alkohol, ako već nije, a ako oboje niste u vezama, stvari će se razvijati spontano. Prednost ove djevojke je što ste pred njom potpuno opušteni, uvijek se smijete i dobro zabavljate. Iz ovakvog odnosa mogu nastati i duge stabilne veze. U braku je spremna na kompromis i dogovore te je idealna supruga sve dok dobiva ono što očekuje – poštovanje i pažnju. 

Dreamstime /  

Neprikladna

Bilo da je riječ o udanoj kolegici s posla, sestri od najboljeg prijatelja, curi koja previše pije ili mijenja dečke kao čarape ili pak vašoj histeričnoj šefici, ima istine u izreci da je “najslađe zabranjeno voće”. S njom u vezi naprosto vam ne može biti dosadno, a život će vam se pretvoriti u dramu, pa i triler. Hodanje s nekim tko je potpuno pogrešan za vas jedan je od najboljih načina da shvatite što želite iz odnosa, ali i dobar način za stvaranje priča koje ćete moči prepričavati unucima.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA