11.6 C
Sarajevo
16.09.2024

Direktor Isak riješio dugogodišnji problem u KPZ Zenica, Sindikat mu uputio zahvalnicu

Ovaj gest direktora Isaka izazvao je oduševljenje svih zaposlenih u KPZ ZT Zenica, a riječi zahvale nisu štedjeli ni u Sindikatu koji su sve vrijeme vršili pregovore s direktorom Isakom.

U Kazneno-popravnom zavodu danas je direktor Rusmir Isak donio rješenje za dugogodišnji problem koji ovaj Zavod ima, a radi se o isplati prekovremenih sati. Ovaj gest direktora Isaka izazvao je oduševljenje svih zaposlenih u KPZ ZT Zenica, a riječi zahvale nisu štedjeli ni u Sindikatu koji su sve vrijeme vršili pregovore s direktorom Isakom.

Objavu Sindikata KPZ ZT Zenica prenosimo u nastavku: 

“U skladu s današnjim sastankom s direktorom i njegovim pomoćnicima, na kojem smo razgovarali o budućnosti isplate prekovremenih sati za koje se borimo godinama, te donijeli zaključak da se ubuduće prekovremeni rad plaća, želim se javno zahvaliti direktoru Rusmiru Isaku ispred sindikata.

- OGLAS -

Poštovani gospodine Isak, Sindikat zaposlenika KPZ Zenica izražava iskrenu zahvalnost za Vaš izuzetan angažman i predanost u rješavanju dugogodišnjeg problema naplate prekovremenih sati. Vaša odlučnost i hrabrost u ovom procesu nisu samo poboljšali radne uvjete zaposlenika, već su pokazali koliko Vam je stalo do naše domovine.

Vašim potezima, ne samo da ste riješili pitanja koja su mučila naše kolege godinama, već ste i značajno doprinijeli uštedi milionskih iznosa koje je država izdvajala za advokatske usluge i kamate. Ova ušteda je direktan dokaz Vaše odgovornosti prema zajednici i državi, te Vaše vizije boljeg sutra za sve nas.

- Advertisement -

Lider poput Vas, koji radi za dobrobit svojih zaposlenika i cijele države, zaslužuje širu podršku. Uvjereni smo da će i drugi ići putem kojim ste Vi krenuli, čineći prave stvari za naše društvo.

Još jednom, hvala Vam na svemu što ste učinili i što i dalje činite”, naveli su iz ovog sindikata.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA