11.6 C
Sarajevo
25.10.2024

Vučićeva stranka ugledala se na SNSD, SMS-ovima građane pozivaju na doček

Uoči dolaska Vladimira Putina u Srbiju, na internetu su se pojavila fotografije SMS poruka čiji su navodni pošiljalac Olga Nenadović, član SNS-a, koja građane poziva na doček Putina. Ono što je zanimljivo jeste način na koji se Olga obraća primaocima poruke, kao i njen sadržaj.

Ukoliko su poruke istinite one bi trebale biti tužne. Prva poruka navodi da ukoliko se na doček doći, kući građani nose po pet litara mlijeka.

- OGLAS -

No, druga poruka ipak sadrži prijetnje, te se prema primaocu ophodi kao prema djetetu u školskoj klupi prijeteći kaznama.

- Advertisement -

Shodno tome da je pola Srbije trenutno protiv Vučića i njegove vlasti, poruke su posljednje što im je ostalo da učine, jer su sigurni da će odaziv biti jako mali. Također, pretpostavlja se da su poruke poslane socijalno ugroženim.

Prisjetimo se i Dodika, njegove stranke i SMS poruka kojim se pozivalo na obilježavanje Dana RS.

Obojica su svjesna da imaju malu podršku, što se pokazalo i na primjeru obilježavanja Dana RS, kada je veoma mali broj građana prisustvovao. Naravno, ni na doček Putina sigurno je da neće doći veliki broj, shodno tome da građani protestuju.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA