10 C
Sarajevo
04.05.2024

Dinamo dobio konkurenciju: Slovenski tim želi Luku Modrića

Celje je na dobrom putu da osvoji drugu titulu šampiona Slovenije u poslednje četiri sezone, a slovenski Sport Klub donosi veoma zanimljivu vijest. Celje želi da dovede Luku Modrića!

Kako pišu naše kolege iz Ljubljane, Celje ima ozbiljne planove i na adresu Real Madrida je poslato obavještenje da je jedna od želja kluba i Luka Modrić.

“Prema našim pouzdanim informacijama, Celje je odlučilo da okuša sreću. Glavni adut u realizaciji hrabre ideje je Damir Krznar, trener kluba, koji će svom sunarodniku Modriću predstaviti ideju kluba. Njih dvojica su igrali zajedno prije 20 godina“, piše slovenski Sport Klub.

- OGLAS -

“U poređenju sa velikanima koji će ovog ljeta loviti Luku Modrića, Celje je malo dijete. Ali, očigledno ambiciozno dijete. Titula prvaka je praktično osigurana, naredni veliki cilj je Liga šampiona. Očigledno je riječ o fudbalskom projektu koji nema granica“, zaključuju naše kolege.

Vidjet ćemo kako će Dinamo, koji je u ozbiljnoj kampanji pozivanja Modrića da se vrati na Maksimir, reagovati na ovakvu konkurenciju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA