15.5 C
Sarajevo
20.05.2024

Elvedina Muzaferija se javila iz Norveške i čestitala Dan nezavisnosti

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija objavila je danas, 1. marta, čestitku za Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, te je govorila o narednom vikendu, gdje ima priliku da se plasira u top-25 skijašica na svijetu u disciplini Super G. 

Muzaferija je u javljanju iz Norveške, gdje će nastupati ovaj vikend, odmah na početku čestitala građanima Bosne i Hercegovine Dan nezavisnosti. 

“Prije svega želim čestitati Dan nezavnisnosti Bosne i Hercegovine svim građanima. Nadam se da uživate u ovom danu i da slavite. Naravno da mi nije drago što je trka otkazana, ali u neku ruku i jeste zato što je FIS odlučio da će sutrašnju utrku spusta, zamijeniti utrkom Super-G-ja koja je otkazana proteklog vikenda u Italiji, i to znači da ću imati puno veće šanse da se kvalifikujem u finale Svjetskog kupa i u disciplini Super–G.

- OGLAS -

Nadam se da ćemo se i mi malo bolje posložiti i da ću uspjeti ostvariti i taj cilj. I ako ne, jako sam sretna ovom sezonom. Dat ću sve od sebe da budem spremna u Saalbachu. Još jednom, uživajte u današnjem danu i budite ponosni na sve Bosance i Hercegovce”, poručila je Elvedina Muzaferija. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA