26 C
Sarajevo
20.05.2024

Feđa Dudić: Vidjeli ste u posljednjem minutu kako oni “namazano” igraju, pa idu u našeg golmana, ne daju mu da izvede loptu

U okviru 34. kola Mozzart Bet Superlige odigrana je utakmica između TSC Bačka Topola i Radnički 1923.  

Utakmica je završena rezultatom 4:3. Šef struke Radničkog Feđa Dudić je istakao da je loša igra njegovog tima u prvih 15 minuta presudila. Sada njegovu ekipu u poslednja tri kola čekaju mečevi sa Partizanom, Crvenom zvezdom i Vojvodinom i teška, teška borba za Evropu. 

- OGLAS -

“Defintivno nas je TSC “prevario” u prvih 15 minuta. Iz jednog našeg posjeda znali da su opasni kada oduzmu loptu jer napadaju dubinu primili smo gol. Drugi gol iz kornera našeg gdje nismo sijekli neke lopte, a vidjeli ste u posljednjem minutu kako oni “namazano” igraju, pa idu u našeg golmana, ne daju mu da izvede loptu… To su neke dječije bolesti gdje treba da odrastemo, gdje treba da idemo u njihovog golmana da mu ne damo da baci loptu u kontru. Bilo je prekasno sve, možda da smo dali taj gol iz penala i da smo ušli u drugo poluvrijeme sa dva gola zaostatka bilo bi drugačije. Drugo poluvrijeme ponovo poklonimo taj penal faktički iz ničega. Na kraju smo spasili čast i pokazali karakter. Mi idemo dalje, tri kola imamo i nadamo se da ćemo uraditi nešto. U narednim mečevima možemo da očekujemo da ćemo manje da griješimo, da nećemo da poklanjamo golove kao danas. Danas smo pokazali da možemo da igramo ravnopravno sa najboljih ekipama u Srbiji“, rekao je Dudić. 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA