12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Odlične vijesti za nogometne sladokusce: Arena Sport večeras lansira novu emisiju posvećenu Premijer ligi BiH

Ljubitelji nogometa u našoj zemlji od večeras će imati priliku uživati u novom sadržaju vezanom za naše domaće prvenstvo.

Riječ je o Pregledu kola m:tel Premijer lige BiH, koji će se, uglavnom ponedjeljkom navečer, emitovati na kanalu Arena Sport 1, a upravo u produkciji ove popularne regionalne TV kuće.

Kako su nam otkrili iz Arene, Pregled kola realizira se po uzoru na slične emisije tog tipa koje kreiraju velike svjetske kuće poput Sky Sports i Bein Sports.

- OGLAS -

Utakmice će se analizirati na drugačiji, inovativniji i zanimljiviji način nego što su gledaoci u BiH do sada navikli kada je u pitanju Premijer liga. Ljubitelji fudbala će imati priliku vidjeti najvažnije šanse i golove sa svih šest utakmica u aktuelnom kolu.

Golovi i specifične situacije će se dodatno analizirati kroz specijalizirani softver. Bit će prezentirani i zanimljivi statistički podaci, dosad nepoznati javnosti, zahvaljujući platformi Instat Scout i dodatnim grafičkim elementima.

- Advertisement -

Urednik i voditelj emisije je Vedad Šurković, a stručni konsultant je Nedim Jusufbegović, bivši nogometaš, a sada trener sa UEFA Pro licencom. Večerašnja emisija počinje u 21 sat.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA