15.5 C
Sarajevo
29.02.2024

Oglasio se igrač Seville kojem je protivnički navijač gurnuo prst u stražnjicu (VIDEO)

Incident se dogodio u ponedeljak uveče u 33. minutu utakmice, kada je navijač domaće ekipe, koji je sjedio pored terena, dodirnuo zadnjicu fudbalera Ocamposa, koji se pripremao da izvede loptu iz auta.

Argentinski fudbaler se obratio navijačku, a zatim je obavijestio sudiju o incidentu prije nego što je nastavio utakmicu.

“Želimo da izrazimo gađenje zbog incidenta. Lucas Ocampos je bio podvrgnut nepristojnom i potpuno neprimjerenom činu domaćeg navijača. Nadamo se da će biti preduzete odgovarajuće mjere kako bi se spriječilo da se takvo ponašanje ponovi na fudbalskom terenu i obratili smo se direktno La Ligi“, navodi se u saopštenju Sevile.

- OGLAS -

Ocampos je rekao da želi da liga ovaj incident tretira “onoliko ozbiljno koliko i rasizam“.

“Ostao sam miran pošto imam dvije kćerke, nadam se da se to njima neće dogoditi u budućnosti“, rekao je Ocampos za DAZN.

Uprava Rayo Vallecana saopštila je da radi na identifikaciji navijača i da će preduzeti odgovarajuće disciplinske mjere.

“Ovaj izolovani čin je isključivo individualna odgovornost navijača koji ga je izveo“, navodi se u saopštenju.

Sevilla je pobijedila 2:1 i popela se na 15. mjesto na tabeli sa 20 bodova. Rayo Vallecano ima četiri boda više na 13. mjestu.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA