12.7 C
Sarajevo
19.09.2024

Pogledajte kiselo vrhnje i osvježivač zraka među trofejima FK Sarajevo: “Horde zla” bijesne, odmah reagirali!

Najvatreniji navijači Sarajeva nisu samo nezadovoljni rezultatima na terenu, već i ponašanjem administracije.

Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo “Horde zla” oglasilo se porukom u kojom se otkriva nezadovoljstvo radom i ponašanjem administracije kluba za kojeg navijaju. Najvatreniji navijači Sarajeva nisu samo nezadovoljni rezultatima na terenu, već i ponašanjem administracije.

Kako su istakli u posljednjem saopćenju, uz koje su priložili fotografije i videosnimak, “administracija FK Sarajevo pretežno je sastavljena od osoba iz svijeta ženskog nogometa” te je unutar nje nekoliko “endemskih primjera” ljudi koji imaju veze s poslom i koji obavljaju s ljubavlju prema klubu.

- OGLAS -

Objavu “Hordi zla” prenosimo u cijelosti:

“Neuspjeh kluba se ne ogleda samo u rezultatskom neuspjehu na terenu i na tabeli. Neuspjeh kluba se ogleda i u neradu njegove administracije. Godinama unazad, između dvije (polu)sezone, mijenjaju se stručni štabovi, šefovi i treneri omladinskog pogona, čak se i formalno mijenjaju rukovodioci kluba (iako de facto i dalje vode procese i zastupaju klub), ali ono što se godinama ne mijenja je njegova administracija, većinski sastavljena od osoba iz svijeta ženskog nogometa uz izuzetak svega par endemskih primjera uposlenika kluba, koji sa istim uistinu imaju veze i svoj posao obavljaju s puno ljubavi i poštovanja prema Fudbalskom klubu Sarajevo”, navode “Horde zla” uz jako bitnu informaciju koja ih je navela na reakciju:

- Advertisement -

“Ovako se prema instituciji zvanoj Fudbalski klub Sarajevo ophodi gore spomenuta godinama nepromjenjiva administracija”, navode “Horde zla” i prilažu fotografije u kakvom stanju stoje brojni trofeji ovog bh. nogometnog velikana.

Inače, iza FK Sarajevo je završena još jedna ne toliko uspješna sezona u kojoj je tim uspio izboriti plasman u evropska takmičenja, ali nije osvojio trofej iako su navijači očekivali makar borbu do posljednjeg kola.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA