12.7 C
Sarajevo
19.09.2024

Slaven Musa selektor U-19 reprenzentacije BiH prisustvovat će fudbalskom kampu u Denveru

Izvršni direktor Sektora za sport NS/FS BiH Elmir Pilav, danas je obavjestio organizatore BALKAN SOCCER CAMPA – US Soccer Education iz Denvera,  da će  u Denveru, od 20. do 23. juna 2019. godine, u ime krovne kuće bh. fudbala, kampu za naše talentovane fudbalere iz Amerike prisustvovati Slaven Musa selektor U-19 reprenzentacije Bosne i Hercegovine.

  

Tako će, učesnici kampa  pred vrhunskim stručnjakom iz NS/FS Bosne i Hercegovine,  imati priliku da se pokažu i direktno nametnu za neku od bh. selekcija.

Slaven Musa je posljednji angažman imao u Čeliku, a u karijeri je vodio još Branitelj, Zrinjski, GOŠK, Široki Brijeg i Vitez. Sa Širokim Brijegom je u sezoni 2012/13 osvojio Kup Bosne i Hercegovine. Kao fudbaler nastupao je za  Velež, Zrinjski, Šibenik, Imotski i Široki Brijeg.

- OGLAS -

Inače, pored selektora Slavena Muse sa igračima u Denveru radit će stručni tim US Soccer Education: Erick French, Murat Alibašić, Slobodan Čobo  Janjuš, Semjon Milošević, Omer Hadžić, Muhamed Fazlagić-Fazla, Damir  Zaimović i Nedim Runda.

 

Dodatne informacije o aktivnostima USSE  mogu se dobiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/ 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA