12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Zlatan Ibrahimović dobio je ponudu koja se ne odbija; je li moguće da su se u Milanu odlučili na ovakav potez?

Da, debelo je u veteranskim godinama, ali igra kao u najboljim danima svoje prebogate karijere. Za vikend je u gradskom derbiju ‘Della Madonina’ protiv Intera zabio dva gola i presudio mrskom rivalu. A sad je dobio ponudu koju neće moći odbiti…

Italijanski mediji bliski AC Milanu tvrde kako su čelnici ‘rossonera’ nakon velike pobjede 2:1 u gradskom derbiju protiv Intera odlučili dodatno nagraditi fenomenalnog Zlatana Ibrahimovića (39).

Da, bez obzira na to što legendarni Ibra ima 39 godina, oduševljava svojim igrama, zabija golove i trenutnim igrama podsjeća na svoje najbolje dane. Uz sve to je uspio pobijediti koronavirus i vratiti se bolji nego prije.

- OGLAS -

Ibrahimović je u subotu s dva gola Milanu osigurao veliku pobjedu protiv Intera i svi su složni u zaključku kako je njegov dolazak na San Siro doslovno preporodio ‘rossonere’. Netom prije početka nove sezone Zlatan je odlučio potpisati jednogodišnji ugovor, do ljeta 2021. godine, ali u Milanu sada imaju plan kako da ga na duže vrijeme zadrže u momčadi.

Zato su čelnici Milana po hitnom postupku odlučili kontaktirati Ibrahimovićevog menadžera Mina Raiolu te mu prezentirali najnoviju ponudu njegovom ‘štićeniku’.

- Advertisement -

Talijanski mediji tvrde kako ‘rossoneri’ Ibrahimoviću nude novi dvogodišnji ugovor vrijedan čak 15 milijuna eura! On će za ovu sezonu u dresu Milana zaraditi šest milijuna eura, a prema novom ugovoru trebao bi imati godišnju plaću od čak 7.5 milijuna eura.

Ako do ovog dogovora dođe, to bi značilo da će Zlatan Ibrahimović igrati u Milanu i s 41 godinom ‘na leđima’!

Otkriveno je i kako će pregovore s njim i Raiolom voditi direktor kluba Paolo Maldini, koji je i sam igrao za ‘rossonere’ do svoje 41. godine pa se svi na San Siru nadaju kako će Ibra na kraju i pristati te karijeru završiti u dresu Milana.

Podsjetimo, neuništivi Zlatan Ibrahimović je vodio Milan do četiri uzastopne pobjede u Serie A na početku sezone, a priliku za petu ‘rossoneri’ će imati već za vikend jer im u goste dolazi Roma. Prije toga ih čeka gostovanje kod Celtica u četvrtak (22. listopada) u 1. kolu grupne faze UEFA Europske lige.

Otkako je u siječnju stigao u Milan, Zlatan Ibrahimović je odigrao 23 utakmice u svim natjecanjima i zabio 16 golova. I pobijedio koronavirus…

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA