21.6 C
Sarajevo
06.05.2024

Guardiola: Znali smo da porazom ili remijem gubimo šansu u borbi za naslov

Manchester City jučer je slavio na gostovanju kod Brightona 0:4 i sad zauzima drugo mjesto tabele engleskog prvenstva. Ipak, ekipa Pepa Guardiole ima sve u svojim rukama jer ima i utakmicu manje od Arsenala, za kojim zaostaje tek jedan bod.

Iako su mnogi sigurni da će City i ove sezone slaviti titulu, Guardiola ne želi istrčavati s takvim izjavama. Svjestan je da se i njegovoj ekipi može dogoditi posrtaj kakav se, naprimjer, nedavno dogodio Liverpoolu i praktički ga eliminirao iz utrke za titulu.

Komentirajući pobjedu svoje ekipe, istaknuo je:

- OGLAS -

“Znali smo da porazom ili remijem gubimo šansu u borbi za naslov. Pritisak je tu, naravno. Još pet utakmica. Idemo na sljedeću, to je sve što mogu reći. Ono što se dogodilo Liverpoolu može se dogoditi i nama. I Arsenalu. Ljudi nisu očekivali poraz Liverpoola od Crystal Palacea ili Evertona, ali to se dogodilo. To je nogomet. Everton se bori za prvoligaški status. Kao i Nottingham Forest protiv kojeg mi igramo. Moramo biti ponizni i poštovati suparnika. U protivnom nećemo uspjeti”, dodao je Guardiola.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA