16.6 C
Sarajevo
08.09.2024

Ibričić se ponovo oglasio o povratku iz penzije: Život “profesionalnog” kosača

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić nedavno je demantovao da se vratio igranju profesionalnog fudbala, a sada se ponovo našalio na tu temu.

Ibričić je objavio kako kosi travu u dvorištu kuće u Dalmaciji, a potom se našalio u vezi natpisa da se vratio iz penzije.

“Život “profesionalnog” kosača i fudbalera amatera. A da se ja ipak vratim profesionalnom igranju” – našalio je Ibričić.

- OGLAS -

Podsjetimo, Ibričić će igrati za slovenskog petoligaša NK Šmartno, ali je naglasio kako je riječ o amaterskom fudbalu, te da će igrati na tom nivou i da od povratka iz penzije nema ništa.

“Čitam i ne vjerujem, ali evo još jednom da ponovim. Moja profesionalna karijera je završena prije dvije godine i od tog dana sam igrač amatern, najčešće veteran i igram za svoju dušu iz ljubavi prema fudbalu, pa tako i sada.

- Advertisement -

Dakle, nije ovo nikakav moj povratak već nastavak druženja sa dragim ljudima kroz fudbal” – rekao je Ibričić nakon vijesti da se vratio profesionalnom igranju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA