15.5 C
Sarajevo
20.05.2024

Nikola Jokić treći put u zadnje četiri godine izabran za MVP NBA lige

Nikola Jokić je ponovo najbolji igrač NBA lige. Moglo se to i pretpostaviti nakon fantastičnih partija u ligaškom dijelu sezone, međutim, treće MVP priznanje u posljednje četiri sezone srbijanski centar je dočekao u daleko lošijem raspoloženju nego prethodna dva.

Njegov Denver se u drugoj rundi play-off serije nalazi u problemu pošto Minnesota vodi sa 2-0 nakon dva “breaka” u Ball Areni.

Otud i ne čudi Jokićeva izjava u kojoj ističe da mu je lakše nego danas bilo prošle sezone kada je titulu za najkorisnijeg igrača lige dobio Joel Embiid iz Philadelphije.

- OGLAS -

“Bit ću iskren, draža mi je prošla godina kada nisam bio MVP, ali smo bili prvaci… Sve ovo je jedan veliki proces, putovanje, ja sam samo neko koje pred kamerama, ali iza mene je cijeli tim saigrača, trenera, medicinskog osoblja, porodica naravno… Vi to ne možete da vidite, ali ja sam zapravo samo jedan od njih”, rekao je Jokić.

Inače, sinoć je u NBA play-offu odigran još jedan meč. New York je savladao Indianu sa 130:121 i poveo s 2-0 u seriji polufinala Istoka.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA